Willem Waanders Werkdag 2022

mail
   

Nieuwsbericht 27 februari 2024

 
  Hallo Bezoeker,
 

Willem Waanders Werkdag 2022 op zaterdag 23 april!

Daar zijn we weer!

Nadat WIJD op 13 november helaas een grote bijeenkomst moest afblazen (*) vanwege corona, organiseren we nu de Willem Waanders Werkdag 2022.

Bij deze van harte uitgenodigd om er ook bij te zijn.

Tijdens de lunch zullen we ons als WIJD presenteren en ook wethouder Thomas Walder zal meewerken en zijn mening geven over WIJD.

Het programma is als volgt:

09.00 uur: Koffie/Thee met koek en daarna aan het werk. Onder meer: het parkmeubilair soppen, de muziekkoepel poetsen, zwerfvuil rapen, onkruid weghalen en vegen.

12.30 uur: Lunch met (gratis) pizza. Presentatie werkgroepen WIJD (groenbeheer, verkeer, huisregels, evenementen en communicatie en participatie) en de gemeente (wethouder Thomas Walder).

De werkzaamheden zijn aanvullend op het reguliere onderhoud van het park. Stichting WIJD organiseert de werkdag en zorgt voor een werklijst en de benodigde middelen (gereedschap, schoonmaakmiddelen enz.). WIJD zal de werkdag aangrijpen om nieuwe vrijwilligers te zoeken die mee willen denken in de vijf werkgroepen. We hopen daarom op een grote opkomst.

Doel van WIJD is een duurzame organisatie op te zetten waarmee we als bewoners en belanghebbenden meer grip krijgen op de ontwikkelingen, het beheer en gebruik op de Westelijke IJsseloever. Dit met als uitgangspunt: balans tussen rust en reuring.

(*) De bijeenkomst van 13 november gaat nu plaatsvinden op 18 juni 2022


Wil je ook een stem op de Westelijke IJsseloever, meepraten en /of een bijdrage leveren? Of heb je andere vragen? Meld je aan via onze contactpagina.


  Flyer WIJD AK MiniatuurWIJD Flyer VK Miniatuur
 
--
  www.stichtingwijd.nl | Contactmessage  
--
 
Powered by AcyMailing